Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Wij beschermen
wat belangrijk is.

Veilig vernietigen van documenten en harde schijven in Luik

Shred-it Luik

Providing services to Sainte-Walburge, Guillemins, Tilleur, Grâce-Hollogne, Herstal, Bierset and everywhere in between.

Veilig vernietigen van documenten en harde schijven in Luik

Veilig en ervaren

  • Heeft u vertrouwelijke documenten, archieven en harde schijven gevoelige bedrijfsinformatie bevatten?
  • Wilt u deze vertrouwelijke informatie beschermen tegen diefstal en fraude?
  • Zoekt u een gecertificeerde partner die dit voor u kan doen?
  • Vertrouw Shred-it, de internationale marktleider in beveiligde documentvernietigingsdiensten
Een datalek kan uw bedrijfsreputatie flinke schade berokkenen. Niet alleen het verliezen van klanten en inkomsten kunnen hiervan het gevolg zijn, maar ook uw zakelijke reputatie kan schade oplopen. Belangrijke documenten, maar ook harde schijven, elektronica, metaal en videomateriaal kunnen we vernietigen bij uw organisatie in Luik of omgeving. We zorgen ervoor dat we altijd de strengste veiligheidsmaatregelen hanteren. We werken voor verschillende bedrijven, van industrieorganisaties in Luik tot archiefvernietiging bij de belangrijke haven van Luik ‘Port autonome de Liège’. Ook in omliggende gebieden als Sainte-Walburge, Guillemins en Tilleur zorgen we ervoor dat uw belangrijke documenten niet in verkeerde handen komen te vallen. Shred-it helpt graag met archiefvernietiging en document versnippering bij uw organisatie op bedrijfsterrein Les Hauts-Sarts in Herstal, maar ook op vliegbasis Bierset of bij uw organisatie in Grâce-Hollogne.

Betrouwbare documenten en archieven vernietigen in regio Luik

Bij Shred-it vinden we het belangrijk om zaken te beschermen die het belangrijkste zijn. Het wissen van gegevens op harde schijven of usb-sticks is niet voldoende, want de informatie blijft dan toegankelijk. Shred-it helpt u graag met het versnipperen van uw harde schijven, waarbij we gebruik maken van vernietigingsmateriaal van industriële klasse. Alle informatie wordt op deze manier onherstelbaar vernietigd.

Wij beschermen wat belangrijk is.

Papiervernietiging

Als wereldleider in beveiligde papier- en dossiervernietiging, laten wij u graag zien hoe u met ons uw klanten, werknemers en bedrijf kunt beschermen.

Archiefvernietiging

Wij helpen u bij uw archiefvernietiging, beveiligd en betrouwbaar. Dit kan bij ons gebeuren, of bij u op locatie. Voorkom datalekken en fraude.

Harde schijf vernietiging

Bewaar geen overtollige harde schijven en alleen wissen is niet voldoende, dat kan u miljoenen kosten. Laat uw elektronische data beveiligd vernietigen.

Waarom Shred-it voor uw documentvernietiging:

Shred-it is de wereldleider op het gebied van informatiebeveiligingsservices; met het leveren van onze diensten waarborgen we de veiligheid en integriteit van de vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Wij zijn een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Stericycle en zijn actief in 170 markten over 18 landen wereldwijd. We bedienen meer dan 400.000 internationale, nationale en lokale bedrijven.

Shred-it heeft jarenlange ervaring met klanten in de regio Luik en de Belgische wetgeving. Wij combineren onze internationale kennis met de normen en wetten die lokaal worden gehanteerd. Onze geïntegreerde diensten en pakketten – inclusief documentvernietiging, hardeschijfvernietiging en bescherming van uw werkomgeving, volgens ons Secure Chain of Custody principe – zijn ontworpen om uw werkplek elke dag te beveiligen. Uw omzet, uw reputatie, uw mensen en uw succes kunnen hier op vertrouwen.

 
Afspraak maken

Bent u gevestigd in of rondom Luik en geïnteresseerd in een van onze diensten? Vul ons formulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.
 

Met 25 jaar ervaring zijn wij de beste keuze om uw informatie te beveiligen in de omgeving van Luik.

Shred-it helpt uw bedrijf te beveiligen.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

uncategorized

Selecteer dienst
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×