Algemene Verordening Gegevensbescherming

Wat is de AVG?

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit is de nieuwe Europese wet voor privacy en gegevensbescherming, die op 25 mei 2018 van kracht werd en veel nieuwe wettelijke vereisten bevat voor hoe organisaties de gevoelige gegevens van mensen in de EU mogen verzamelen en opslaan. Voldoet uw bedrijf aan de AVG? Reserveer vandaag nog een gratis Risicoanalyse van uw gegevensbescherming.

Hoe kan Shred-it helpen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de AVG?

Ongeacht uw sector of de omvang van uw bedrijf kan het volledige pakket van diensten voor documentvernietiging van Shred-it uw organisatie helpen om te blijven voldoen aan de AVG. Ons Gegevensbeveiligingsonderzoek is een cruciale eerste stap om ervoor te zorgen dat kwetsbare delen van uw bedrijf worden geïdentificeerd. Neem vandaag nog contact op om te kijken hoe ons team efficiënte, deskundige aanbevelingen kan doen over hoe u het risico van een datalek kunt verminderen en te helpen om ervoor te zorgen dat uw organisatie aan de AVG blijft voldoen.
 

Hoe zal Brexit van invloed zijn op de AVG?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming is van toepassing op alle bedrijven die gevestigd zijn in de EU, en bedrijven die EU-burgers als klanten hebben. De verordening heeft een extraterritoriale werking, en is dus ook van invloed op landen buiten de EU. Hoewel het VK van plan is de EU te verlaten, moet het VK nog wel blijven voldoen aan de AVG. Zorg ervoor dat u klaar bent voor de Brexit en dat uw bedrijf voldoet aan de AVG met ons volledige pakket van diensten voor documentvernietiging.

Beoordeling van veiligheidsrisico‘s - waarom is dit belangrijk en wat betekent dit voor mij?

Een beoordeling van veiligheidsrisico‘s helpt u om het niveau van gegevensbeveiliging in uw bedrijf te bepalen, om beveiligingsrisico‘s te identificeren en om een veilig programma voor papierversnippering in te voeren, dit helpt u om aan de AVG te blijven voldoen.
Een gecertificeerde specialist gegevensbeveiliging begeleidt u bij een rondgang door uw kantoor om de stroom van vertrouwelijke informatie te observeren, en huidige praktijken en mogelijke risicogebieden te bepalen. Wanneer de specialist klaar is, bespreekt deze met u de risico‘s - en oplossingen.
Neem contact met ons op om een van onze medewerkers een gratis gegevensbeveiligingsonderzoek op uw werkplek te laten uitvoeren of doe onze online Risicoanalyse. Dit zal u helpen om te bepalen hoe veilig u omgaat met vertrouwelijke informatie en het papiervernietigingsproces.


 

Wat zijn de sancties als uw bedrijf niet voldoet aan de AVG?

De AVG wordt beschouwd als de strengste wet op het gebied van privacy en gegevensbescherming ter wereld, en aan degenen die de standaarden voor privacy en gegevensbescherming niet naleven worden hoge boetes opgelegd, boetes die kunnen oplopen tot tientallen miljoenen ponden. Ontdek hoe u kunt blijven voldoen aan de AVG om uw bedrijf te beschermen tegen torenhoge boetes en reputatieschade.

Wat betekent dit voor bedrijven?

Voor bedrijven vereist de AVG een volledige omschakeling in hoe organisaties gegevens verwerken en opslaan. Niet voldoen aan de AVG kan leiden tot torenhoge boetes en reputatieschade. Voor meer informatie over de AVG vindt u hier een aantal belangrijke aspecten van de nieuwe wetgeving  en beste praktijken die bijdragen aan de bescherming van uw werkplek.

Waarom is de AVG ingevoerd?

De reden van de EU om de AVG in te voeren was om de wetgeving inzake gegevensbescherming in alle lidstaten te harmoniseren en meer bescherming en rechten aan burgers te bieden. De AVG is ook bedoeld om de manier te veranderen waarop bedrijven en andere organisaties de gegevens verwerken van personen met wie zij contact hebben.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×