Bescherm uw bedrijf met een eenmalige opruimactie!

U weet hoe belangrijk het is om vertrouwelijke informatie veilig te vernietigen. Stapels ongebruikte documenten op bureaus en in archiefkasten zijn een duidelijk signaal dat het tijd wordt voor een grote opruimactie op kantoor.

Gooi al dat oude papier niet zomaar weg! FinanciĆ«le documenten of dossiers van human resources? Vertrouwelijke informatie die in de verkeerde handen valt, kan verwoestende gevolgen hebben voor uw onderneming. Ga verstandig om met rommel op kantoor en neem contact op met Shred-it. Houd uw vertrouwelijke informatie vertrouwelijk en recycle ongebruikte documenten en papieren op een veilige manier.

paper-stack.PNGEen eenmalige vernietigingsactie van Shred-it bevat:

  • Een aantal optionele diensten die zijn afgestemd op uw behoeften
  • Uitgevoerd door specialisten van Shred-it op het vlak van informatiebeveiliging
  • Een beveiligde bewakingsketen
  • Een vernietigingscertificaat van Shred-it na het vernietigen van uw documenten

Bel ons of vul het formulier aan de rechterkant in en bescherm uw onderneming.

Wist u dat we ook harde schijven vernietigen?

Ook oude harde schijven en USB-gegevensdragers bevatten vertrouwelijke informatie die u niet mag laten rondslingeren. Het is natuurlijk makkelijk om de apparatuur gewoon weg te gooien of de gegevens te verwijderen, maar gevoelige informatie op harde schijven kan, ook nadat ze werden gewist, zonder veel moeite worden teruggevonden. Tenzij de gegevensdrager wordt vernietigd, blijft u dus kwetsbaar. Laat uw harde schijven daarom vernietigen met de optimale dienstverlening van Shred-it. 

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×