Covid-19 FAQs

Kan ik mijn account tijdens COVID-19 pauzeren?

Natuurlijk. Shred-it is zich bewust van de uitdagingen die als gevolg van COVID-19 zijn ontstaan. U kunt uw account pauzeren door op te nemen met een lid van ons team op 02 375 61 97 of info@shredit.be , houd er rekening mee dat een minimumtarief van toepassing kan zijn. Wij zijn nog steeds actief en werken in overeenstemming met de meest recente overheidsrichtlijnen om uw veiligheid te garanderen, dus wanneer u er klaar voor bent om uw account weer te activeren, kunt u dit hier doen.


 

Kunt u diensten voor documentvernietiging bieden voor medewerkers die thuis werken?

Ja, Shred-it kan uw bedrijf beschermen en thuiswerkende medewerkers ondersteunen. Hiertoe kunnen we uw thuiswerkende medewerkers voorzien van veilige, speciaal ontwikkelde zakken om alle vertrouwelijke documenten in te doen die ze niet meer nodig hebben. Vervolgens kunnen ze deze zakken verzegelen en retourneren wanneer ze weer op kantoor komen. U kunt ons vervolgens bellen om een afspraak te maken voor ophalen en vertrouwelijke gegevens veilig te vernietigen in overeenstemming met onze strenge COVID-19-serviceprocedure.

 

Hoe garandeert Shred-it dat klanten veilig blijven tijdens COVID-19?

Bij Shred-it staan de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers voorop. Onze medewerkers handelen altijd overeenkomstig overheidsrichtlijnen, houden zich aan de regels voor handen wassen, behouden de aanbevolen sociale afstand en dragen passende persoonlijke beschermingsmiddelen. Lees voor meer informatie de COVID-19 Serviceprocedure van Shred-it.

Is Shred-it nog steeds actief en kan ik mijn account opnieuw activeren?

Ja, Shred-it is nog steeds actief in overeenstemming met de meest recente overheidsrichtlijnen. U kunt uw account hier opnieuw activeren, of neem contact op met iemand van ons team op 02 375 61 97.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×