Papier versnipperen

Kan ik mijn oude CD‘s, DVD‘s en USB-sticks bij het papier doen?

Shred-it vraagt u om alle gegevensdragers, met inbegrip van floppy disks, harde schijven en elektrische apparatuur, apart op te slaan in de juiste containers, zodat ze gereed zijn voor het veilige vernietigings- en recyclingsproces. Met onze diensten voor vernietiging van harde schijven en vernietiging van gegevensdragers kunnen alle noodzakelijke gegevens veilig vernietigd worden.

 

Kan versnipperd papier gerecycled worden?

Ja, versnipperd papier kan worden gerecycled. Al het papier dat wij veilig versnipperen wordt verwerkt en in balen gepersd, en vervolgens voor marktdoeleinden ingedeeld in twee categorieën - gesorteerd kantoorafval (sorted office waste - SOW) en gekleurd zwaar bedrukt (coloured heavy letter - CHL). Versnipperd papier wordt gerecycled in een tissuefabriek waar producten voor huishoudelijk en zakelijk gebruik worden geproduceerd, en CHL-papier wordt verwerkt in papierfabrieken die pulp en gerecycled hoogwaardig papier produceren. Meer informatie vindt u in onze gids De ecologische voetafdruk van uw bedrijf verminderen.

Kunnen kranten worden versnipperd in een papierversnipperaar?

Ja, het is mogelijk om kranten in een papierversnipperaar te versnipperen. Maar er zijn ook vele andere manieren om kranten te recyclen. U kunt oude kranten in een afvalscheidingsbak thuis doen. Kranten composteren ook in een juist opgebouwde composthoop en voorzien in de benodigde koolstof voor het composteringsproces. Bekijk hoe vertrouwelijke vernietiging hand in hand gaat met recycling in onze gids voor Papier versnipperen en het milieu.

Moet ik vóór het versnipperen paperclips verwijderen?

Nee, u hoeft geen paperclips te verwijderen voorafgaand aan het versnipperen. U hoeft de documenten alleen maar in de door ons verstrekte vergrendelde consoles te doen, dat is alles. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u iets moet verwijderen, geen paperclips, nietjes en zelfs geen papierklemmen. Onze papierversnipperaars kunnen dit aan.

Moet ik het papier sorteren? (Uit bestaande Veelgestelde vragen)

Nee, dat hoeft niet. U hoeft de documenten alleen maar in de door ons verstrekte vergrendelde containers te doen, dat is alles. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u iets moet verwijderen, geen paperclips, nietjes of papierklemmen. Onze papierversnipperaars kunnen dit aan.

Hoe vaak kunt u ons kantoor bedienen?

Shred-it biedt een groot scala serviceopties om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Voor bedrijven die te maken hebben met een overschot aan documenten of die diensten minder vaak nodig hebben, is onze eenmalige documentenvernietigingsdienst de beste manier voor het opruimen van kantoren. Maar de meest gebruikte diensten zijn wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, omdat veel klanten kiezen voor een regelmatige dienst om naleving van de AVG te waarborgen. Aarzel niet om contact op te nemen zodat ons salesteam u kan adviseren over de service die het best aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Wat gebeurt er met papier nadat het versnipperd is?

Nadat het papier veilig versnipperd is, wordt het veilig gerecycled. In dit proces wordt het versnipperde papier verwerkt en in balen gepersd, en vervolgens voor marktdoeleinden ingedeeld in twee categorieën - gesorteerd kantoorafval en gekleurd zwaar bedrukt. Gesorteerd kantoorafval wordt verzonden naar een tissuefabriek waar producten voor huishoudelijk en zakelijk gebruik worden geproduceerd. Gekleurd zwaar bedrukt papier wordt verzonden naar papierfabrieken die pulp en gerecycled hoogwaardig papier produceren.

Hoe groot moeten opdrachten zijn voor jullie?

Shred-it biedt diensten om allerlei opdrachten, klein of groot, uit te voeren. Onze klanten variëren van kleine kantoren tot grote multinationals. De oplossingen van Shred-it omvatten diensten die ontwikkeld zijn voor grote organisaties, zoals geconsolideerde facturering, een speciaal klantenserviceteam en gedetailleerde rapportage.

Welke soorten documenten zou ik moeten versnipperen?

Bij Shred-it, bevelen we een Shred-it All-beleid aan. De enige manier om te garanderen dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen is om ze te vernietigen. Door een Shred-it All-beleid in te voeren, neemt u de verantwoordelijkheid van medewerkers weg, en elimineert u het risico van een datalek, in het bijzonder omdat menselijke fouten de meest voorkomende oorzaak van beveiligingslekken zijn.
 

Waar wordt mijn papier versnipperd?

Wanneer we uw op papier vastgelegde informatie in onze speciale vergrendelde consoles verzameld hebben, vervoeren we het papier beveiligd met onze GPS-getraceerde voertuigen naar een van onze 10 vestigingslocaties in het Verenigd Koninkrijk. Hier wordt uw papier veilig versnipperd en vervolgens gesorteerd in kantoorafval (SOW) of gekleurd zwaar bedrukt (CHL) en veilig gerecycled.

 

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×