Veelgestelde vragen

Nemen jullie alleen grote klussen aan?

Shred-it aanvaardt alle klussen, groot of klein. Onze klanten variëren van kleine kantoren tot grote organisaties. Vraag uw dichtstbijzijnde Shred-it locatie voor meer informatie.

Welke materialen kunnen jullie vernietigen?

We versnipperen zo goed als alles, maar het merendeel blijft papier. In plaats van strip-cut shredders maken wij gebruik van een cross-cut shredding technologie die papier tot kleine confettistukjes reduceert. Indien u dat wenst, kunnen we ze nog kleiner maken. Bovendien is het onmogelijk het vernietigde papier te reconstrueren omdat de kleine confettistukjes zich met reeds vernietigd papier vermengen.

Onze unieke shredderapparaten kunnen ook andere materialen vernietigen zoals stof, plastic, elektronica en metaal. Dus ook cd’s, harde schijven, videobanden, dvd’s en zelfs casinofiches. Heeft u vragen over welke materialen u kunt laten vernietigen? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier. Wij reageren binnen 1 werkdag!

Moet ik het papier vooraf sorteren?

Dat is helemaal niet nodig. Wij sorteren uw papier ook niet. Het enige wat u hoeft te doen, is het papier deponeren in de door ons geleverde containers. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over ander materiaal zoals nietjes, mappen en paperclips. Die kunnen onze schredderapparaten ook aan.
 

Wat kan ik doen als onze container vol is ver vóór de geplande ophaaldatum?

Als de Shred-it ophaalcontainer te snel vol raakt, belt u ons op. We regelen dan een extra ophaalmoment. Gebeurt het vaker, dan bezorgen we u extra containers of komt de ophaaldienst vaker langs.
 

Hoe vaak wordt jullie personeel getraind?

Onze werknemers krijgen een professionele opleiding over informatiebeveiliging. We zorgen dat deze trainingen altijd up-to-date zijn en dat onze werknemers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ons personeel krijgt ook les en praktijktraining zodat u de beste service krijgt.

Risicoanalyse: waarom is het zo belangrijk en wat heb ik er aan?

Een risicoanalyse, uitgevoerd door een van onze specialisten, toont u hoe veilig uw vertrouwelijke data is, welke vernietigingsoptie het beste voor uw bedrijf is en waar risiscopunten liggen.

Hoe werkt een risicoanalyse?
Een gescreende en opgeleide securityspecialist bezoekt uw bedrijf en zal de risicopunten binnen uw organisatie herkennen en die verwerken in een analyse. Zowel het interne traject als het externe traject van uw vertrouwelijke documenten wordt in kaart gebracht. Van de bron tot en met de recyclage. Na het in kaart brengen van uw risicopunten zal Shred-it u begeleiden om die uit te sluiten. Vervolgens worden containers geplaatst voor papier dat vernietigd mag worden. Deze containers kunnen op elke afdeling staan, zoals HR of de boekhouding. U kunt ook kiezen voor de Shred-all optie, waarbij al het papieren afval van uw organisatie vernietigd wordt.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een risico analyse.

Wat gebeurt er met het papier na vernietiging?

Alle snippers worden gebundeld en gerecycleerd tot nieuwe papieren producten.

 

Vernietigen jullie ook documenten bij mensen thuis?

Shred-it vindt het belangrijk dat alle vertrouwelijke data veilig blijft. Of het nu om informatie over uw organisatie of uw privézaken gaat. De ideale oplossing voor u hangt af van het materiaal dat u wil laten vernietigen.

Wil u weten of de Shred-it locatie bij u in de buurt deze service levert? Neem dan contact met ons op.
 

Wat doet Shred-it voor het milieu?

Shred-it is een milieubewust bedrijf dat veel belang hecht aan recyclage. De video hieronder toont aan hoe bewust wij omgaan met het milieu.


 

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×