Account en facturering

Hoe beëindig ik mijn contract?

Als u geen gebruik meer wilt maken van Shred-it, vinden wij het jammer dat u weggaat. Neem contact op met een lid van het Shred-it-team op 02 375 61 97 of stuur een e-mail naar [e-mailadres] om te zien of er iets is dat we kunnen doen om u van gedachten te doen veranderen. Als u uw lopende contract toch wilt beëindigen, kan een medewerker u adviseren over hoe u dit kunt doen.

Hoe maak ik een account aan bij Shred-it?

Om een account aan te maken bij Shred-it, vult u eenvoudigweg het formulier in op onze pagina Contact of belt u naar 02 375 61 97 om vandaag nog te beginnen om uw bedrijf te beschermen.

Hoe vaak volgen uw medewerkers bijscholing?

Onze medewerkers volgen veel continue bijscholing, die er in het bijzonder opgericht is om hen up-to-date te houden over alles wat te maken heeft met gegevensbeveiliging.  Praktische bijscholing wordt verzorgd in klassikale setting, online, en in het veld om te garanderen dat u de best mogelijke veilige service ontvangt.


 

Welken soorten accounts zijn er?

Shred-it biedt een breed pakket diensten voor documentvernietiging aan waarmee organisaties beschermd worden tegen het risico van een datalek. Een aantal van onze meest populaire diensten zijn: Neem contact met ons op voor andere vragen over onze diensten om te kijken hoe wij kunnen beginnen met het beschermen van uw bedrijf.

Met wie neem ik contact op als ik een vraag heb over de facturering?

Voor vragen over facturering kunt u contact opnemen met een lid van het Shred-it team op 02 375 61 97 of ons een e-mail sturen op info@shredit.be . Een gewaardeerd lid van ons team zal u zo snel mogelijk helpen met uw vraag.

Waarom is mijn inzameling geannuleerd?

Soms kan een bezoek worden geannuleerd door factoren waarover wij geen controle hebben. Als dit gebeurt, doen we ons best om u te informeren zodra wij ons van een probleem bewust worden, en zullen op zo kort mogelijke termijn een nieuwe afspraak maken. Neem contact met ons op voor kwesties met een geplande service.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×