Veilige vernietigingsservices voor harde schijven

Ontdek hoe Shred-it uw bedrijf kan beschermen door ongewenste harde schijven op de juiste manier te verwijderen.

Harde schijf vernietigen

De meeste bedrijven gebruiken geen professionele dienst om oude harde schijven, USB’s of andere hardware met vertrouwelijke informatie fysiek te vernietigen. Alleen fysieke vernietiging van harde schijven garandeert dat de gegevens voorgoed onbruikbaar zijn.

Harddisk vernietigen of data op harde schijf wissen?

Als u zich ontdoet van oude harde schijven door deze te wissen, herformatteren of degaussen, blijven u en uw klanten kwetsbaar. Zolang de harde schijf fysiek intact is, kunnen persoonlijke gegevens nog steeds worden teruggevonden. 

Waarom Shred-it voor hardeschijfvernietiging?

Shred-it gebruikt dezelfde bewezen, geavanceerde, veilige bewakingsprotocollen voor hardeschijfvernietiging als voor papier- en archiefvernietiging.

  • Regelmatige inzameling of eenmalige vernietiging op aanvraag
  • Veilige bewakingsketen bij elk contactpunt
  • Certificaat van hardeschijfvernietiging na uitvoering van elke dienst
  • Materiaal wordt veilig gerecycled door goedgekeurde partners.

Hoe werkt het vernietigen van uw harde schijf?*

De vernietigingsmachines van Shred-it zijn speciaal ontworpen om uw harde schijven te vernietigen, zodat gegevens nooit meer kunnen worden teruggevonden. Alleen complete, fysieke vernietiging garandeert dat uw digitale gegevens voorgoed onbruikbaar zijn.
Uw hele harde schijf wordt versnipperd in kleine stukjes met industriële vernietigingsapparatuur. Het versnipperproces vernietigt de platen, mechanismen en elektronische onderdelen van uw harde schijven, waardoor de gegevens niet meer kunnen worden teruggehaald.

* Onder voorbehoud van lokale beschikbaarheid

Vraag een offerte aan

Shred-it veilige bewakingsketen

Onze standaarden, die de industriestandaarden overtreffen, beginnen met onze veilige protocollen voor de bewakingsketen. We investeren in de nieuwste technologieën om end-to-end-bewaking van uw materialen te garanderen:

Barcodescan op elk aanraakpunt voor een complete bewakingsketen

Certificaat van vernietiging bevestigt dat uw materiaal op conforme wijze is vernietigd

Afgesloten vrachtwagens houden informatie veilig tijdens het transport

Veilige, bewaakte faciliteiten beschermen uw informatie voordat deze wordt vernietigd

Veilige draagtassen houden informatie veilig

Het Shred-it-voordeel: Toonaangevend in veilige documentvernietiging

Shred-it beschermt de informatie van organisaties voor hun mensen, klanten en merken. Met meer dan 30 jaar ervaring helpt onze primaire focus op documentbeveiliging ervoor te zorgen dat uw vertrouwelijke informatie vertrouwelijk blijft. Wij bieden vernietigingsdiensten voor papier, harde schijven en speciale items.

Servicebetrouwbaarheid

Met onze omvangrijke vloot van versnipperaars zijn we overal waar u ons nodig hebt. 

Beveiligingsexpertise

Shred-it is lid van i-SIGMA en houdt zich aan de strenge beveiligingspraktijken en -procedures die zijn vastgesteld door de International Secure Information Governance & Management AssociationTM (i-SIGMA®). Wij beschermen uw informatie. 

Klantenervaring

Onze klanten vertrouwen op ons brede scala aan oplossingen, onze wereldwijde schaal en ons ongeëvenaarde netwerk om te beschermen wat belangrijk is. We zijn 100% toegewijd aan klantenbescherming en klanttevredenheid.

Handel nu en kies de service die bij u past