Certificaten & Beleid

Shred-it is een informatiebeveiligingsoplossing die wordt aangeboden door Stericycle, Inc., waar we geloven in het werken met de hoogste ethische normen als onderdeel van onze toewijding om te beschermen wat belangrijk is.

Beleid

Als vertrouwde aanbieder van business-to-business-diensten in sterk gereguleerde gebieden, is het handhaven van de hoogste niveaus van integriteit en bedrijfsethiek een belangrijk onderdeel van de cultuur van Shred-it. We laten ons leiden door een uitgebreide reeks beleidslijnen en standpunten die helpen de verwachtingen voor onze organisatie te verduidelijken en tegelijkertijd aantonen dat wij eraan zijn toegewijd om een verantwoordelijke bedrijfsburger te zijn.

Onze Gedragscode weerspiegelt onze toewijding om ethisch en integer te handelen op alle bedrijfsgebieden. De code vormt in feite de kern van wie we zijn als organisatie en de basis van ons ethiek- en nalevingsprogramma.

Gebruik de Ethics Line om een vraag te stellen, een punt van zorg te uiten of een melding te doen met betrekking tot integriteit op de werkplek. Meldingen kunnen dag en nacht anoniem in uw taal worden gedaan.

Onze wereldwijde verklaring over mensenrechten beschrijft onze verplichtingen jegens teamleden, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. We verbinden ons ertoe om op een ethische, respectvolle en duurzame manier zaken te doen.

Onze wereldwijde milieu-, gezondheids- en veiligheidsverklaring (EHS) vormt de leidraad voor onze inzet voor veilige, milieuverantwoorde en duurzame activiteiten in ons streven naar de bescherming van de mensen en gemeenschappen die we van dienst zijn.

We begrijpen dat onze integriteit nauw verbonden is met de leveranciers en verkopers met wie we samenwerken. Als zodanig eisen we van onze leveranciers en verkopers dat ze een gedragscode voor leveranciers volgen die in lijn is met onze waarden en praktijken.
 

 

Aanvullend beleid

Gegevensbescherming

We zijn gespecialiseerd in het leveren van een op maat gemaakte vernietigingsservice waarmee bedrijven kunnen voldoen aan de wetgeving inzake gegevensbescherming en ervoor zorgen dat klant-, werknemers- en vertrouwelijke bedrijfsgegevens te allen tijde veilig wordt bewaard. 

Klik hier voor meer informatie over de gegevensbeschermingsdiensten van Shred-it.