Diversiteit en inclusie

Shred-it is een informatiebeveiligingsoplossing van Stericycle, Inc., waarbij ons succes het resultaat is van het diverse talent en leiderschap in ons hele team. Als onderdeel van onze toewijding om te beschermen wat belangrijk is, cultiveren we een inclusieve cultuur waarin onze teamleden zich welkom, gewaardeerd en gehoord voelen.

Loonkloof tussen mannen en vrouwen

Bij Shred-it geloven we in het creëren van een divers en genderevenwichtig personeelsbestand dat een uitstekende service biedt aan onze klanten binnen de gemeenschap.

We zijn er trots op dat we een werkgever met gelijke kansen zijn en we moedigen de ontwikkeling van teamleden in alle rolcategorieën aan, ongeacht geslacht. 

Onze toewijding aan diversiteit en inclusie

Stericycle omarmt een cultuur van verbondenheid, waar verschillende perspectieven en ervaringen worden aangemoedigd, ondersteund en gevierd. Een diverse werkplek voedt onze innovatie en verbetert onze verbinding met onze klanten en de gemeenschappen die we bedienen. In 2019 werd Stericycle erkend door het Women's Forum of New York voor zijn inzet voor het bevorderen van gendergelijkheid in de bestuurskamer.

We hebben verschillende maatregelen geïmplementeerd om diversiteit en inclusie in het hele bedrijf te bevorderen, waaronder:

  • Het bevorderen van resourcegroepen voor werknemers die bestaan uit diverse populaties die regelmatig worden geraadpleegd voor perspectief
  • Het uitvoeren van frequente trainingsprogramma's en communicatie over diversiteitsonderwerpen voor teamleden
  • Prioriteit geven aan werving, aanwerving en ontwikkeling van teamleden met verschillende achtergronden en unieke ervaringen

"Verschillende ervaringen en manieren van denken zijn hoe doorbraken gebeuren. De wrijving van verschillende ideeën kan de vonk worden die leidt tot grootsheid." - Cindy J. Miller, President en CEO, Stericycle

Onze Employee Resource Groups

De employee resource groups (ERG's) van Stericycle zijn door teamleden geleide netwerken die zijn georganiseerd rond een gedeelde identiteit en/of interesse. De ERG's spelen een sleutelrol in de diversiteits- en inclusie-initiatieven van Stericycle door onze inspanningen om een divers personeelsbestand te werven en te behouden direct te ondersteunen en inclusieve werkomgevingen te cultiveren door middel van authentieke verbindingen. Bovendien bieden de ERG's mogelijkheden voor betrokkenheid van de gemeenschap, evenals het ontwikkelen en leiden van activiteiten die cultureel bewustzijn en onderwijs bevorderen. We hebben momenteel zes resourcegroepen voor werknemers:

  • Zwarten verenigen inclusieleiderschap en diversiteit (BUILD): BUILD streeft naar het creëren van een positieve en inclusieve omgeving voor zwarte werknemers met als doel een pad naar zwart leiderschap te creëren door middel van training en open dialoog.
  • Latinx Empowerment met Geallieerd Leiderschap (LEAL): LEAL richt zich op het leveren van professionele ontwikkelingsbronnen voor de Latino / a / x-gemeenschap van Stericycle en het bevorderen van inclusiviteit en cultureel bewustzijn in heel Stericycle.
  • Vrijheid voor individuele expressie, respect voor collega's en gelijkheid (FIERCE): FIERCE promoot een inclusieve cultuur voor LGBTQ + -teamleden, biedt ondersteuning en middelen voor de LGBTQ + -gemeenschap van Stericycle en moedigt partnerschap en onderwijs aan.
  • SEEDS Jonge Professionals:  De missie van SEEDS is om de persoonlijke en professionele groei van de jonge professionals van Stericycle te bevorderen, een gevoel van gemeenschap te cultiveren en bruggen te bouwen tussen generaties.
  • Veteranen: Onze veteranengroep is toegewijd aan het erkennen, waarderen en ondersteunen van de veteranen, militaire leden, hun families en de gemeenschappen waarin ze leven en werken.
  • Women's Resource for Impact, Success, and Empowerment (WRISE): WRISE is toegewijd aan het in staat stellen van vrouwelijke teamleden om pleitbezorgers voor hun carrière te worden door middel van mentorschap, netwerken en professionele ontwikkelingsmogelijkheden.

Strategische partnerschappen

Stericycle heeft strategische partnerschappen ontwikkeld met diverse belanghebbenden uit de gemeenschap om ervoor te zorgen dat onze mensen gedijen.

CEO Action for Diversity verplicht onze senior leiders tot het vinden van oplossingen en strategieën om de diversiteit op de werkplek te verbeteren, de nationale dialoog te beïnvloeden en verandering te inspireren.

Equality Illinois bouwt aan een beter Illinois door gelijke behandeling en volledige acceptatie van de LGBTQ-gemeenschap te bevorderen.

Ability Beyond Disability is toegewijd aan het in staat stellen van elke persoon, ongeacht hun vermogen, om de mogelijkheid te hebben om te leven, werken en gedijen als een integraal onderdeel van hun gemeenschap.

Women In Trucking is een non-profitorganisatie die zich richt op het stimuleren van de werkgelegenheid van vrouwen in het vrachtvervoer, het minimaliseren van barrières in de industrie en het vieren van hun succes.

Hispanic Alliance for Career Advancement (HACE) is een nationale non-profitorganisatie die zich toelegt op de werkgelegenheid, ontwikkeling en vooruitgang van huidige en aspirant Latino-professionals.

American Corporate Partners (ACP) is een nationale non-profitorganisatie die zich richt op het helpen van terugkerende veteranen en echtgenoten in actieve dienst bij het vinden van hun volgende carrière door middel van een-op-een mentorschap, netwerken en online loopbaanadvies.

Doe met ons mee

Maak deel uit van een team waar alle ideeën welkom zijn en verschillende ervaringen en perspectieven worden gerespecteerd. Ontdek wat Stericycle tot een geweldige plek maakt om te werken.