29 September 2021

Shred-it helpt u uw bedrijfsinformatie te beveiligen

Uw veiligheid is onze prioriteit

Op uw werkvloer vindt u overal documenten die gevoelige informatie bevatten. Als deze documenten in verkeerde handen vallen, kan dat grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Sinds 2013 is het aantal datalekken met 23% gestegen.

Shred-it levert u een uniek vernietigingsbeleid, van begin tot einde. Dat maakt Shred-it anders dan andere vernietigingsbedrijven. En veiliger!

  • 3.47 miljoen Euro: gemiddelde kosten van een datalek in omzet en bijkomende kosten in een Europees land.1
  • 25% van voorkomende datalekken onstaat door simpele menselijke fouten.
  • 2 gevulde Shred-it containers redden 1 boom.

Ons veilige vernietigingsproces begint zodra uw werknemers documenten in de door ons geleverde speciale containers plaatsen.

Shred-it documentcontainers bevatten een schuine invoeropening en een speciaal intern platform dat er voor zorgt dat niemand bij uw documenten kan zodra ze in de container zijn geplaatst.

  • Onze specialisten verwijderen op de afgesproken datum en tijd de speciale stevige nylon zak uit elke container en sluiten deze hermetisch af.
  • Uw documenten kunnen op verzoek meteen vernietigd worden in onze mobiele shredderwagen. Zo kunt u persoonlijk het vernietigingsproces volgen.
  • Na elke vernietigingsdienst ontvangt u een certificaat als bewijs van veilige vernietiging.

Shred-it maakt het beveiligen van uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens gemakkelijk, efficiënt en voordelig.

Kies uit drie verschillende vernietigingsniveaus

Shred-it biedt u de keuze uit drie verschillende soorten documentvernietiging, gebaseerd op uw behoeften en de wetgeving in uw industrie. Ons vernietigingsproces bevat zogeheten 'cross cut shredders' die uw documenten tot onleesbare snippers reduceren.

Vernietigingsniveau 1
Standaardformaat snippers, de beste in de industrie: snippers zo groot als een memory stick.

Vernietigingsniveau 2
Kleine snippers, voor extra veiligheid (ongeveer dezelfde grootte als een paperclip).

Vernietigingsniveau 3 
Extreem kleine snippers, de kleinste optie in de mobiele vernietigingsindustrie (ongeveer dezelfde grootte als een punaise).

Onder vernietigingsniveau 3 vallen vier verdere veiligheidsklassen (P4-P7), waarbij Shred-it de enige is in België die mobiel tot veiligheidsklasse P5 kan vernietigen. Voor harde schijven geldt een andere DIN specificatie, maar ook daar geldt: vernietigen op minimaal vernietigingsniveau 3 en veiligheidklasse H5.

Sinds de oprichting in 1988 is Shred-it uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 170 vestigingen wereldwijd. Wij helpen meer dan 400.000 klanten verspreid over 5 continenten. Shred-it levert u de meest veilige en efficiënte vernietigingsservice in de industrie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, professionele veiligheidsbeoordeling.

Bronnen:
1 Ponemon Institute, LLC, 2015 Cost of a Data Breach Study: Global Report

Download de Informatiefiches