It looks like you're located in United States, would you like to visit the United States website?     Yes   |   No
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Kosten

Niet alle bedrijven die documenten vernietigen zijn hetzelfde. Een potentieel beveiligingslek kan miljoenen kosten aan boetes, verloren klanten en verloren inkomsten. Daarom is het kiezen van de juiste informatiebeveiligingspartner een van de belangrijkste beslissingen die u kunt nemen.

Wij zullen uw behoeften in kaart brengen zo dat we een actieplan op maat kunnen maken dat ervoor zorgt dat u de allerbeste beveiliging en service krijgt, voor slechts een paar euro’s per dag.

Hoe kunt u de juiste partner kiezen voor uw documentvernietiging?

Hieronder noemen we een paar zaken om aan te denken bij het selecteren van een partner in informatiebeveiliging.

 • Reputatie - Met meer dan 25 jaar ervaring in meer dan 18 landen, en met meer dan 400.000 klanten, is Shred-it de “world’s best-practice” voor informatiebeveiliging.
 • Expertise - Shred-it professionals krijgen een betere training dan de branchestandaard, en hun achtergrond wordt zorgvuldig gecontroleerd. Ze weten alles over de privacywetgeving waar uw organisatie mee te maken heeft en zullen samen met u de risicofactoren op uw werkplek identificeren en verwijderen.
 • Beveiligde procedureketen - onafhankelijk van welke dienst u kiest, onze checkpoint scans, beveiligde containers en vrachtwagens, en onze gepatenteerde vernietigingstechnologieën  zorgen ervoor dat uw vertrouwelijke informatie vertrouwelijk blijft.

Wij stemmen onze prijzen af op uw behoeften en uw begroting 

Of het nu gaat om on-site of off-site diensten, wij nemen veel factoren mee in de samenstelling van uw prijsopgave.

Eenmalige papiervernietiging

 • Perfect voor klanten die een eenmalige of incidentele behoefte hebben aan papiervernietiging.
 • De prijs van deze dienst is gebaseerd op hoeveel materiaal er vernietigd dient te worden en hoe makkelijk het materiaal te bereiken is.
 • We kunnen de prijsopgave baseren op het totale aantal: archiefdozen, kopieerpapierdozen, archiefkasten of Shred-it containers.

Regelmatig ingeplande papiervernietiging

 • De perfecte keus voor klanten die telkens opnieuw behoefte hebben aan documentvernietiging.
 • De prijs van deze dienst hangt af van uw specifieke behoeften, zoals bijvoorbeeld: hoe regelmatig de opdracht uitgevoerd dient te worden, het materiaalvolume, het aantal locaties en/of afdelingen die de dienst afnemen, en welke soort containers u wilt gebruiken. 

Vernietiging van harde schijven

 • Onze hardeschijfvernietigingsdienst garandeert dat niemand uw gegevens kan reconstrueren of er toegang toe kan krijgen.
 • We kunnen ook andere datadragers vernietigen zoals magneetbanden, diskettes en optische media zoals dvd's.
 • De prijs hangt af van de hoeveelheid materiaal die beveiligd en fysiek vernietigd dient te worden.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

×