Milieu en recycling

Kunnen harde schijven gerecycled worden?

Ja, je kunt harde schijven recyclen. Maar er is geen manier om te garanderen dat de harde schijven die voor recycling worden verzonden niet door gegevensdieven worden ingezien. Bij onze diensten voor vernietiging van harde schijven passen we dezelfde beproefde, geavanceerde bewakingsketen-protocollen toe als die we toepassen voor vernietiging van documenten. Zo garanderen we een veilige en vertrouwde vernietiging van uw gegevensdragers.

Op welke manieren let Shred-it op de invloed op het milieu?

Shred-it is een milieubewust bedrijf dat recycling zeer serieus neemt. We kunnen onze klanten een Certificaat van milieuprestatie geven, waarop het aantal bomen wordt vermeld dat gered is door het gebruik van de diensten van Shred-it. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of iemand uit ons team op 02 375 61 97. Bekijk ook hoe vertrouwelijke vernietiging hand in hand gaat met recycling in onze gids voor Papier versnipperen en het milieu.

Hoe wordt mijn papier gerecycled?

Bij Shred-it recyclen onze diensten voor documentvernietiging op veilige wijze 100% van al het versnipperde papier. Wanneer we u op papier vastgelegde informatie in onze speciale verzegelde consoles verzameld hebben, vervoeren we het papier beveiligd met onze met GPS-getraceerde voertuigen naar een van onze 10 vestigingslocaties in het Verenigd Koninkrijk. Al het versnipperde papier wordt verwerkt en in balen gepersd, en vervolgens voor marktdoeleinden ingedeeld in twee categorieën - gesorteerd kantoorafval (sorted office waste - SOW) en gekleurd zwaar bedrukt (coloured heavy letter - CHL). Versnipperd papier wordt gerecycled in een tissuefabriek waar producten voor huishoudelijk en zakelijk gebruik worden geproduceerd, en CHL-papier wordt verwerkt in papierfabrieken die pulp en gerecycled hoogwaardig papier produceren. Meer informatie vind u in onze gids De ecologische voetafdruk van uw bedrijf verminderen.

Wanneer ontvang ik mijn Certificaat van vernietiging?

Nadat uw documenten zijn vernietigd wordt uw Certificaat van vernietiging naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×