Over Ons

Bij de oprichting van Shred-it in 1988, was het 1 van de eerste papiervernietigingsbedrijven ter wereld. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot de wereldleider met meer dan 500.000 klanten en leveren we unieke datavernietigingsdiensten.

In 2014 is Shred-it gefuseerd met Cintas Document Shredding, hierdoor is een nieuw bedrijf ontstaan dat werkt onder de naam Shred-it. Wij hebben nu meer dan 5000 medewerkers in dienst, en beheren een vloot van meer dan 2000 vrachtwagens. Shred-it werd in 2015 overgenomen door Stericycle en is nu een volledige dochteronderneming. Met meer dan 25 jaar ervaring blijft Shred-it oplossingen bieden om aan de doorgaande behoeften te voorzien van een divers klantenbestand. Tegelijk helpen we onze klanten om te voldoen aan strenge privacywetgeving.

We stemmen onze diensten af op de specifieke wensen van onze verschillende klanten en zorgen ervoor dat we altijd de strengste veiligheidsmaatregelen hanteren.

  • Specifieke documentvernietigingsdiensten
  • Gegarandeerde permanente vernietiging van harde schijven en elektronische datadragers
  • Oplossingen voor het veilig archiveren van digitale bestanden
  • Ruime ervaring met bedrijven in de gezondheidszorg, financiën, overheden en de juridische sector
  • Gescreend personeel en strenge chain-of-custody procedures

We hebben de beste processen, streng getraind personeel, de nieuwste technologieën en veilige apparatuur om de meest gevoelige informatie van onze klanten te beschermen. Wij zijn de betrouwbare keuze voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties zoals overheden, universiteiten en hogescholen, de gezondheidszorg, banken, verzekeringen en zelfs de politie.

Shred-it is een afdeling van Stericycle, een internationaal dienstverlenend B2B-bedrijf met meer dan 500.000 klanten over de hele wereld. Met onze totaaloplossingen beschermen we mensen en merken dankzij onze ultramoderne informatiebeveiligingsproducten en gereguleerde diensten die aan alle industriële normen voldoen.

Wij beschermen wat voor u belangrijk is.


 


Meer informatie over Stericycle

Meer informatie over de internationale merken van Stericycle, vindt u op stericycle.com/international.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×