Vernietiging van harde schijven

Moet ik iets voorbereiden voorafgaand aan een dienst voor vernietiging van harde schijven?

Voorafgaand aan de dienst voor vernietiging van harde schijven moeten harde schijven worden verwijderd uit de pc of laptop. Vervolgens hoeft u alleen een ophaalmoment te regelen en zorgen wij voor de rest. Onze service garandeert dat uw harde schijven veilig blijven vanaf het moment dat ze worden opgehaald en opgeslagen in sabotagebestendige containers tot het moment dat ze worden vernietigd door onze hydraulische vergruizer of versnipperaar. 

Wat gebeurt er met mijn harde schijf nadat deze vernietigd is?

De vernietigingsapparatuur van Shred-it is specifiek ontworpen om uw harde schijven te vernietigen op een manier waarbij de gegevens nooit kunnen worden opgevraagd of hersteld. Nadat uw harde schijven vernietigd zijn en uw gegevens veilig zijn, wordt het materiaal veilig gerecycled door goedgekeurde partners, en ontvangt u een certificaat van vernietiging van de harde schijven.

Waar worden mijn harde schijven opgeslagen voordat ze vernietigd worden?

Shred-it maakt voor de vernietiging van harde schijven gebruik van dezelfde, geavanceerde en beproefde bewakingsketen-protocollen als die we toepassen voor vernietiging van documenten - dit garandeert een veilige, vertrouwde vernietiging van uw gegevensdragers: Dit betekent dat vanaf het moment dat we uw harde schijven ophalen tot het moment dat ze vernietigd worden - de nieuwste technologie waarborgt end-to-end tracering van uw harde schijven, met sabotagebestendige containers ter plaatse en vergrendelde trucks en beveiligde containers om uw informatie tijdens het vervoer veilig te houden.

Waarom moet ik harde schijven vernietigen?

Als het verwijderingsproces voor uw harde schijven bestaat uit het wissen, herformatteren of demagnetiseren van oude harde schijven, zijn u en uw klanten nog steeds kwetsbaar. In feite zijn de harde schijven nog fysiek intact, en kan vertrouwelijke informatie nog steeds worden opgevraagd. Onze dienst voor vernietiging van harde schijven garandeert dat gegevens niet opgevraagd kunnen worden, en uw bedrijf dus beschermd blijft.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×