It looks like you're located in United States, would you like to visit the United States website?     Yes   |   No
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Onze data en documentvernietigingsdiensten

Papier-, dossier-, archief- en harde schijfvernietiging

  • Informatielekken kunnen uw bedrijf miljoenen kosten
  • Bescherm wat belangrijk is
  • Vernietig uw vertrouwelijke informatie via een gecertificeerde vernietigingspartner

Wat kost u een datalek?

Een gemiddeld datalek kost bedrijven meer dan 3 miljoen euro aan boetes en verloren inkomsten. U wilt niet het risico lopen dat uw documenten in verkeerde handen vallen. Voorkom datalekken en fraude, laat u informeren door een gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring.

Vernietiging en recycling

Wij kunnen op regelmatige of incidentele basis uw overtollige of verouderde informatie helpen vernietigen. Denk aan archieven, vertrouwelijke dossiers, salarisadministratie, harde schijven, usb sticks en andere elektronische media. U ontvangt elke keer een certificaat van vernietiging zodat u zeker bent dat uw gegevens nooit leesbaar op straat terecht komen.

Recyclage is voor ons heel belangrijk: na het datavernietigingsproces wordt vervolgens alles gerecycleerd. Zo beschermen wij niet alleen uw reputatie maar ook uw omgeving en het milieu.

Waarom datavernietiging zo belangrijk is voor bedrijven

Met ondersteuning van vernietiging op maat voor bedrijven biedt Shred-it oplossingen om complexe vragen van grote ondernemingen te beantwoorden.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

uncategorized

Selecteer dienst
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×