Waarom is archiefvernietiging belangrijk?

  • Het voorkomt de kans op fraude en diefstal van uw vertrouwelijke informatie.
  • Het is het behoud van uw goede bedrijfsreputatie.
  • Het behoedt u tegen betalen van flinke boetes als u niet aan de regelgeving voldoet.

Wacht daarom niet te lang en ga op zoek naar een professionele gecertificeerde partner die u kan adviseren over, en ook helpt bij het vernietigen van uw archieven.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Archiefvernietiging bij u op locatie

 

Wij helpen u graag tijdens het proces van vertrouwelijk en veilig vernietigen van uw archief. Dit kan bij ons gebeuren, maar ook bij u op locatie. Gemakkelijk, snel en veilig voor uw eigen deur. Alle vestigingen van Shred-it wereldwijd zijn lid van de NAID om veilig vernietiging van al u document te garanderen.

Voorkom identiteitsdiefstal, vernietig en recycleer uw archief

Er zijn altijd kwaadwillenden die al met een paar van uw vertrouwelijk archiefdocumenten uw bedrijf flinke schade kunnen toebrengen; papieren met bankrekeningnummers en andere officiële documenten moeten daarom altijd zorgvuldig vernietigd worden. U kunt dit eenmalig doen of op regelmatige basis.

Het recycleren van uw papieren en elektronische archief is voor ons heel belangrijk: na het versnipperings- en vernietigingsproces wordt alles gerecycleerd. Zo beschermen wij niet alleen uw reputatie maar ook uw omgeving en het milieu.

U ontvangt een certificaat van vernietiging

Om uw kostbare archiefgegevens te beschermen maken wij gebruik van strenge veiligheidsmaatregelen. Er komt nooit leesbare data van onze klanten, op papier of digitaal, in handen van derden. U ontvangt een vernietigingscertificaat na elke archiefvernietiging. Vertrouwelijk vernietigen doet u via Shred-it!

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×