Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Archiefvernietiging

Archiefvernietiging bij u op locatie

Shred-it vernietigt uw archieven en dossiers veilig en betrouwbaar.  Dit kan bij ons gebeuren, maar ook bij u op locatie. Gemakkelijk, snel en veilig voor uw eigen deur.

Vertrouwelijke archiefvernietiging voorkomt identiteitsdiefstal

Kwaadwillenden kunnen met enkele van uw dossiers uw bedrijf aanmerkelijke schade toebrengen. Vooral documenten met bankrekeningnummers en andere officiële documenten moeten daarom altijd zorgvuldig vernietigd worden.

Wij maken gebruik van strenge veiligheidsmaatregelen om uw kostbare archiefgegevens te beschermen. Er komt nooit leesbare data van onze klanten - op papier of digitaal -  in handen van derden. Zorgvuldige dossiervernietiging is onze specialiteit. U ontvangt een certificaat van vernietiging zodat u zeker bent dat uw gegevens nooit leesbaar op straat terecht zullen komen.

Collectiemiddelen PaperSafe®

Tijdens het vernietigen van uw archief maken wij gebruik van de PaperSafe®, een handig en veilig collectiemiddel. In deze papierkluizen kunt u al uw vertrouwelijke archief documenten deponeren voor gegevensvernietiging. Ook als die ingebonden en geniet zijn. Shred-it België haalt het materiaal regelmatig op en zorgt voor een vertrouwelijke vernietiging.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid vernietigingsproces

Het archiefvernietigingsproces hanteert het kernprincipe ‘Chain of Custody’. Elke handeling wordt geregistreerd en wij rapporteren en corrigeren eventuele afwijkingen. Dat gebeurt aan de hand van een barcode en registratie.

Na vernietiging wordt  het materiaal gerecycleerd, zo wordt er een bijdrage geleverd aan het milieu.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Via het formulier kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

×