Novel Coronavirus

Coronavirus (Covid 19)

Beste klant,

Bij Shred-it staat uw gezondheid en de gezondheid en veiligheid van onze teamleden centraal.

Om collectief te strijden tegen de verspreiding van het Coronavirus (Covid-19) en in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid, hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze beveiligde documentophaal- en vernietigingsdienst in België op te schorten.

Deze beslissing is genomen omdat we geloven dat het ieders verantwoordelijkheid is om het contact en het reizen te beperken om de verspreiding van het virus te voorkomen.

We hebben een cross-functioneel team van deskundigen die de algemene situatie volgen, inclusief de door de overheid uitgevaardigde richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid.

We zullen onze website www.shredit.be updaten en u direct een e-mail sturen om te laten weten wanneer wij weer in staat zijn om onze service te hervatten.

Bij Shred-it zijn we ons ervan bewust dat veel organisaties hebben geregeld dat hun werknemers buiten hun reguliere kantoor en werkplek werken.

Shred-it blijft beschikbaar om ondersteuning en advies te bieden bij het handhaven van de normen voor informatiebeveiliging terwijl het thuiswerken wordt geaccommodeerd.

Voor meer advies, of om contact op te nemen met ons Customer Experience team, kunt u een e-mail sturen naar info@shredit.be .

In deze moeilijke tijd zijn we u, onze klanten, dankbaar voor uw loyaliteit en we kijken ernaar uit om onze service te hervatten zodra het veilig en raadzaam is om dit te doen in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×