Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Wij beschermen
wat belangrijk is.

Vernietiging van dossiers en harde schijven in Antwerpen

Shred-it Antwerpen

Vernietiging van dossiers en harde schijven in Antwerpen

Shredderen is pas het begin...

Van Sint-Niklaas tot Beveren van Brugge tot Berchem van Zwijndrecht tot Turnhout, het geïntegreerde aanbod van Shred-it Antwerpen bestaat uit producten en diensten en reikt van dossiervernietiging via hardeschijfvernietiging tot uitgebreide projecten voor werkplekbeveiliging. Ons aanbod garandeert informatiebeveiliging voor de gehele controleketen. Wij beschermen dat wat er werkelijk toe doet. Iedere dag. Uw winst, uw goede naam en uw succes hangen ervan af!

Wij beschermen wat belangrijk is.
 

Papiervernietiging

Als wereldleider in beveiligde papier- en dossiervernietiging, laten wij u graag zien hoe u met ons uw klanten, werknemers en bedrijf kunt beschermen.

Archiefvernietiging

Wij helpen u bij uw archiefvernietiging, beveiligd en betrouwbaar. Dit kan bij ons gebeuren, of bij u op locatie. Voorkom datalekken en fraude.

Harde schijf vernietiging

Bewaar geen overtollige harde schijven en alleen wissen is niet voldoende, dat kan u miljoenen kosten. Laat uw elektronische data beveiligd vernietigen.

Waarom Shred-it voor uw documentvernietiging:

Shred-it is de wereldleider op het gebied van informatiebeveiligingsservices; met het leveren van onze diensten waarborgen we de veiligheid en integriteit van de vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Wij zijn een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Stericycle en zijn actief in 170 markten over 18 landen wereldwijd. We bedienen meer dan 400.000 internationale, nationale en lokale bedrijven.

Shred-it heeft jarenlange ervaring met klanten in de regio Antwerpen en de Belgische wetgeving. Wij combineren onze internationale kennis met de normen en wetten die lokaal worden gehanteerd. Onze geïntegreerde diensten en pakketten – inclusief documentvernietiging, hardeschijfvernietiging en bescherming van uw werkomgeving, volgens ons Secure Chain of Custody principe – zijn ontworpen om uw werkplek elke dag te beveiligen. Uw omzet, uw reputatie, uw mensen en uw succes kunnen hier op vertrouwen.
 

Afspraak maken

Bent u gevestigd in of rondom Antwerpen en geïnteresseerd in een van onze diensten? Vul ons formulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers  zal dan contact met u opnemen.
 

Met 25 jaar ervaring zijn wij de beste keuze om uw informatie te beveiligen in de omgeving van Antwerpen.

Shred-it helpt uw bedrijf te beveiligen

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

uncategorized

Selecteer dienst
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×