Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Page not available in your preferred language

The branch that you searched for does not have a page in your preferred language. Would you like to visit the branch page on the #CODE# site?

×

Wij beschermen
wat belangrijk is.

Vernietiging van dossiers en harde schijven in Hoboken

Shred-it Hoboken

Vernietiging van dossiers en harde schijven in Hoboken

Versnipperen is pas het begin...

Van Beveren tot Edegem van Merksem tot Kruibeke van Kontich tot de Haven van Antwerpen, het geïntegreerde aanbod van Shred-it Hoboken (Provincie Antwerpen) bestaat uit producten en diensten en reikt van papervernietiging (archief en dossiers) via hardeschijfvernietiging tot uitgebreide projecten voor werkplekbeveiliging. Ons aanbod garandeert informatiebeveiliging voor de gehele controleketen. Wij beschermen dat wat er werkelijk toe doet. Iedere dag. Uw winst, uw goede naam en uw succes hangen ervan af!

Wij beschermen wat belangrijk is.

Waarom Shred-it voor uw documentvernietiging:

Shred-it is de wereldleider op het gebied van informatiebeveiligingsservices; met het leveren van onze diensten waarborgen we de veiligheid en integriteit van de vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Wij zijn een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Stericycle en zijn actief in 170 markten over 18 landen wereldwijd. We bedienen meer dan 400.000 internationale, nationale en lokale bedrijven.

Shred-it heeft jarenlange ervaring met klanten in de regio Hoboken (Antwerpen) en de Belgische wetgeving. Wij combineren onze internationale kennis met de normen en wetten die lokaal worden gehanteerd. Onze geïntegreerde diensten en pakketten – inclusief documentvernietiging, hardeschijfvernietiging en bescherming van uw werkomgeving, volgens ons Secure Chain of Custody principe – zijn ontworpen om uw werkplek elke dag te beveiligen. Uw omzet, uw reputatie, uw mensen en uw succes kunnen hier op vertrouwen.

Afspraak maken

Bent u gevestigd in of rondom Hoboken en geïnteresseerd in een van onze diensten? Vul ons formulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

Met 25 jaar ervaring zijn wij de beste keuze om uw informatie te beveiligen in de omgeving van Hoboken.

Shred-it helpt uw bedrijf te beveiligen.

Document- en papierversnippering

Veilige document- en papiervernietiging van de leider in informatiebeveiliging
 

Hardeschijf- en mediavernietiging

Alleen fysieke vernietiging van digitale media garandeert dat vertrouwelijke informatie daadwerkelijk vertrouwelijk blijft.

Speciale versnippering

Van uniformen tot identiteitskaarten, alle informatie kan worden vernietigd ongeacht de locatie ervan.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×