13 Mei 2021

6 manieren om groener te worden op het werk en beschermd te blijven met Shred it

Vanaf het begin van de COVID-19-pandemie reizen werknemers minder van en naar kantoor, wat voor minder belasting voor onze planeet heeft gezorgd, met als gevolg lagere uitstoot van broeikasgassen, verbeterde waterkwaliteit en, volgens BDO, in sommige gevallen herstel van de fauna.
Maar nu over de hele wereld kantoren weer langzaam open gaan, betekent dit niet dat we weer terug moeten keren naar onze oude gewoonten. Veel bedrijven nemen dan ook de gelegenheid om op de reset-knop te drukken en opnieuw te beginnen met hun inspanningen om hun koolstofvoetafdruk te verminderen.
Shred-it heeft zich altijd ingezet voor de bescherming van zowel uw mensen als van onze planeet. Maar op deze doorlopende reis op weg naar een schonere, groenere toekomst kan altijd meer worden gedaan.
Hieronder zijn een aantal manieren beschreven waarop u samen met ons een duurzame terugkeer naar de werkplek kunt realiseren, en uw recycling-inspanningen een boost kunt geven met deze belangrijkste manieren om groener te worden op het werk zonder af te doen aan veiligheid.

Woon-werkverkeer met weinig CO2-uitstoot

Minder auto's op de weg tijdens de pandemie heeft geleid tot minder CO2-uitstoot. Dus als uw kantoor uiteindelijk weer open gaat, denk dan na of u uw oude gewoonten weer op moet pakken. Kunt u lopen, de fiets nemen of met het openbaar vervoer gaan - ervan uitgaande dat het veilig is om dat te doen?

Recycle, recycle, recycle

In onze recente infographic hebben we een aantal veel voorkomende fabels en misvattingen over duurzaamheid en recycling ontkracht. En met een goede reden: onjuiste informatie kan een negatieve invloed hebben op de bereidheid van mensen om onze planeet te beschermen. Maar als u ooit twijfelt, bedenk dan dat tot wel 95% minder energie nodig is om producten te maken met behulp van gerecycled materiaal.

Recycle wat meer!

Als het bovenstaande getal nog niet genoeg was om uw recyclinginspanningen te stimuleren, bedenk dan voor elke twee consoles met veilig versnipperd papier dat gerecycled wordt, één boom wordt gered! Het veilige recyclingproces van Shred-it redt elk jaar duizenden bomen en reduceert de CO2-uitstoot en het verbruik van water en andere natuurlijke hulpbronnen.

Voer een Shred-it-All beleid in

Onderzoek toont al dat 24% van alle datalekken wordt veroorzaakt door nalatigheid of fouten van werknemers. Door te besluiten om alle documenten die niet meer nodig zijn te versnipperen, hoeven werknemers niet te beoordelen wat al dan niet vertrouwelijk is, en wordt tegelijkertijd de hoeveelheid documenten die veilig wordt gerecycled vergroot.

Vergeet oude harde schijven en gegevensdragers niet

Veilig recyclen van papier is van groot belang. Maar vergeet ook de oude harde schijven niet! Als u uw gegevensdragers opruimt, doe ze dan niet gewoon bij de te recyclen zaken. Gegevensdieven kunnen uw informatie eenvoudig ophalen om onrechtmatig geld te verdienen. Onze diensten voor de vernietiging van harde schijven zijn de enige manier om harde schijven veilig te vernietigen en te recyclen.

Bescherm uw bedrijf en onze planeet met Shred-it

Het is nu belangrijker dan ooit om de vertrouwelijke informatie van uw klanten te beschermen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het behoud van de planeet. Gelukkig kan Shred-it door onze voortdurende inzet om te beschermen wat belangrijk is garanderen dat u nooit tussen deze twee hoeft te kiezen. Neem vandaag nog contact op voor een offerte zonder verplichtingen, om te kijken hoe onze diensten uw naleving van wetgeving inzake gegevensbescherming kan verbeteren en de koolstofvoetafdruk van uw bedrijf kan verminderen.