Wij beschermen
wat belangrijk is.

Archief- en hardeschijfvernietiging in Charleroi

Shred-it Charleroi

Archief- en hardeschijfvernietiging in Charleroi

Veilig en ervaren

  • Heeft u papieren documenten en archieven die gevoelige bedrijfsinformatie bevatten?
  • Wilt u deze vertrouwelijke informatie beschermen tegen diefstal en fraude?
  • Zoekt u een partner in de regio Charleroi die dit voor u kan doen?
  • Shred-it levert u een 100% veilige service op maat
Als bedrijf streeft u ernaar om belangrijke documenten van uw klanten, werknemers en cijfers binnen uw eigen organisatie te houden. Informatie die in verkeerde handen komen te vallen kunnen uw bedrijf miljoenen kosten. Niet alleen het verliezen van klanten en inkomsten kunnen hiervan het gevolg zijn, maar ook uw zakelijke reputatie kan schade oplopen. Daarom staan wij van Shred-it voor u klaar om al uw vertrouwelijke documenten, harde schijven, archieven en databases voor u te vernietigen.

Betrouwbare documenten en archieven vernietigen in regio Charleroi

Werkt u in de omgeving van Charleroi en bent u op zoek naar een partner die vertrouwelijke informatie kan beschermen tegen diefstal en fraude? Wij staan voor uw bedrijf klaar op bedrijfs- en wetenschapspark Aéropole, maar natuurlijk ook in de omgeving van Charleroi. Van het vernietigen van belangrijke archieven en data voor het Nationaal Instituut voor Radio-elementen in Fleurus tot documentversnippering voor internationale bedrijven in Châtelet, Courcelles en Seneffe.

Wij beschermen wat belangrijk is.

Waarom Shred-it voor uw documentvernietiging:

Shred-it is de wereldleider op het gebied van informatiebeveiligingsservices; met het leveren van onze diensten waarborgen we de veiligheid en integriteit van de vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Wij zijn een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Stericycle en zijn actief in 170 markten over 18 landen wereldwijd. We bedienen meer dan 400.000 internationale, nationale en lokale bedrijven.

Shred-it heeft jarenlange ervaring met klanten in de regio Charleroi en de Belgische wetgeving. Wij combineren onze internationale kennis met de normen en wetten die lokaal worden gehanteerd. Onze geïntegreerde diensten en pakketten – inclusief documentvernietiging, hardeschijfvernietiging en bescherming van uw werkomgeving, volgens ons Secure Chain of Custody principe – zijn ontworpen om uw werkplek elke dag te beveiligen. Uw omzet, uw reputatie, uw mensen en uw succes kunnen hier op vertrouwen.
 

Afspraak maken

Bent u gevestigd in of rondom Charleroi en geïnteresseerd in een van onze diensten? Vul ons formulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.
 

Met 25 jaar ervaring zijn wij de beste keuze om uw informatie te beveiligen in de omgeving van Charleroi.

Shred-it helpt uw bedrijf te beveiligen.

Document- en papierversnippering

Veilige document- en papiervernietiging van de leider in informatiebeveiliging
 

Hardeschijf- en mediavernietiging

Alleen fysieke vernietiging van digitale media garandeert dat vertrouwelijke informatie daadwerkelijk vertrouwelijk blijft.

Speciale versnippering

Van uniformen tot identiteitskaarten, alle informatie kan worden vernietigd ongeacht de locatie ervan.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 02 375 61 97 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Select Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×