Papiervernietiging en harde schijfvernietiging in Gent

 

Wij beschermen wat belangrijk is.

Vraag een offerte aan

Shred-it Gent

Gent

Diensten voor het vernietigen van documenten en bescherming van informatie in Gent

Shred-it is gespecialiseerd in de vernietiging van documenten en informatiedragers. Onze diensten zijn beschikbaar in Waregem, Kortrijk, Lokeren, Brugge, Sint-Niklaas, Dendermonde en Gent. Wij garanderen de veiligheid van gegevens gedurende het hele verwerkingsproces. Uw meest waardevolle gegevens zijn in goede handen bij Shred-it.

Wij beschermen wat belangrijk is.

Een uitgebreide keuze aan diensten voor documentvernietiging in Gent

Shred-it is de betrouwbare oplossing in Gent voor veilige en betrouwbare vernietiging van uw vertrouwelijke archieven. Onze diensten gaan verder dan alleen het verzamelen van documenten: we bieden de flexibiliteit om ze te vernietigen in onze faciliteiten of direct op uw bedrijfslocatie.

Ontdek nu onze uitgebreide opties voor archiefvernietiging.

Te vaak wordt vertrouwelijke informatie blootgesteld wanneer deze niet correct wordt behandeld. Met de beveiligde documentvernietigingsservice van Shred-it worden uw papieren documenten geplaatst in vergrendelde containers met anti-terugslaggleuven. Dit garandeert maximale veiligheid. Eenmaal verzameld wordt het papier zorgvuldig vernietigd en gerecycled. U geniet voortdurende bescherming, zelfs na vernietiging.

Een normaal vernietigingsproces, zoals het verwijderen van documenten of opnieuw formatteren van harde schijven, garandeert niet dat uw gegevens veilig worden gewist. Alleen de fysieke vernietiging van documenten en harde schijven garandeert de volledige eliminatie van uw gegevens.

Onze gespecialiseerde vernietiging gaat verder dan alleen documenten. Identiteitskaarten, credit cards, kleding, promotiemateriaal; alles wordt zorgvuldig vernietigd. Hierdoor wordt de vertrouwelijkheid van deze cruciale elementen behouden en worden ze beschermd tegen kwaadwil. Vertrouw op Shred-it voor feilloze beveiliging van uw gevoelige informatie – gebaseerd in Gent.

Ander inhoud dat u zou kunnen interesseren:

 

 

Shred-it Gent